Knikarmschermen

Geniet u ook zo graag van de geneugten van uw tuin en terras, maar mist u de nodige bescherming tegen overdadige zonnestralen? Kies dan nu voor vakantie en zuiderse sferen aan huis met een knikarmscherm!

Waarom een knikarmscherm?

  • het zorgt voor koelte in huis dankzij de schaduw op de ramen en het beschermt uw interieur tegen verkleuring voldoet dus aan de hoogste kwaliteitsnormen
  • het wordt op maat vervaardigd uit dikwandig aluminium en gelakt met een hoogwaardige poedercoating;
  • keuze uit meer dan 200 doekvariaties van unikleuren over blokstrepen naar fantasiestrepen
  • technisch hoogstaand: een lange levensduur, degelijke armgewrichten (voor een maximale doekspanning), een eenvoudige doekvervanging is mogelijk net zoals de talloze automatiseringsmogelijkheden (o.a. wind-zonautomaten)

Polaris

Door zijn eenvoud en de strakke lijnen is de Polaris een knikarmscherm die bij iedere gevel past. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en de tuin. Door toepassing van de oerdegelijke knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. De Polaris is in bijna alle situaties te plaatsen. Het scherm is zeer eenvoudig af te stellen en voorzien van inloopwieltjes waardoor de voorlijst altijd goed sluit.

Klik hier voor meer informatie (PDF)

Naos Cassette

Het is heerlijk genieten onder het nieuwe model knikarmscherm de "Naos cassette". Dit hoogwaardige knikarmscherm is volledig gesloten en is voorzien van mooi gevormde afdekkappen. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en de tuin. Door toepassing van de oerdegelijke knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. De Naos cassette is in bijna alle situaties te plaatsen.

Klik hier voor meer informatie (PDF)

Avior

Door zijn compacte vorm en unieke stelmogelijkheden is de Avior, een fraai zonnescherm, in bijna iedere situatie te plaatsen. Door toepassing van de oerdegelijke knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. Dit unieke scherm, met z'n elegante en compacte vormgeving, is verkrijgbaar met speciale, uit aluminium montageplaten, waardoor hij aan praktisch alle typen gevels gemonteerd kan worden.

Wega

Het knikarmscherm de Wega is het nieuwste scherm in ons assortiment. Dit geweldige compacte scherm is vernoemd naar de helderste ster van ons sterrenstelsel. Opvallen gaat dit scherm zeker, door de strakke compacte vormgeving en maar liefst 6 kleuren.

 

De Wega is een volledig cassette scherm. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen - inclusief het doek - netjes opgeborgen in een mooie afgeronde cassette.

Klik hier voor meer informatie (PDF)

Situla

De Situla is onze nieuwste aanwinst in het assortiment. Dit knikarmscherm is compact en modern vormgegeven en is voorzien van nieuwe stelmogelijkheden. De Situla is een volledig cassette scherm. Wanneer het scherm gesloten is, zijn alle bewegende delen - inclusief het doek - netjes opgeborgen in een mooie afgeronde cassette.

Klik hier voor meer informatie (PDF)

Merga

De Merga is vrij plat vormgegeven knikarmscherm. In combinatie met de montage mogelijkheden is dit scherm ook goed toe te passen op bijvoorbeeld balkons. Het scherm is volledig gesloten en is modieus vormgegeven. Door toepassing van de oerdegelijke knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. Dit unieke scherm, met z'n elegante en compacte vormgeving kan aan praktisch alle typen gevels gemonteerd worden.

Klik hier voor meer informatie (PDF)

Bella

Het knikarmscherm Bella is door zijn compacte vorm en unieke montagemogelijkheden in bijna iedere situatie te installeren. Dit bijzondere scherm is elegant en compact. Montage van dit scherm gebeurt met, uit geŽxtrudeerd aluminium, speciale montageplaten. Hierdoor kan dit scherm op bijna alle gevels gemonteerd worden. Door de oerdegelijke knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm prima mogelijk.